Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2011. December 28. 15:28, szerda | Belföld
Forrás: Pécsi STOP/nbcationnews.com

Jézus jelent meg a családnál, meghallgattattak az imák? Videó!

Jézus jelent meg a családnál, meghallgattattak az imák? Videó!

A Megváltó arcképét vélte felfedezni egy amerikai család összeolvadt, majd megfagyott zsírkrétákban a karácsonyt megelőző napokban.

A "jelenés" Blue Springsben történt. A zsírkrétákat egy, az interneten talált játék kapcsán olvasztották fel, formákba öntötték, majd a hűtőbe tették - nyilatkozta Tara Gomez az nbcactionnews.com-nak, aki kisfiával közösen alkotott. Mikor negyed óra múlva kivette őket a hűtőből, legnagyobb megdöbbenésére az egyik fagyott zsírkrétatömbről egy Jézus-szerű kép nézett vissza rá.

A nő szerint ez egy válasz volt imáira. Hozzátette: a zsírkréta-Jézus arcot a család megtartja, semmiképpen nem fogja eladni.

Videó a Jézus-arcú zsírkrétáról:

A fenti eseten kívül Jézust a közelmúltban egy sziklafalon is látni vélték, valamint egy, az Indiai-óceánon található szigeten is lencsevégre kaptak egy alakot a felhőkben, aki a fotós szerint egyértelműen a megváltót formázza.

Címkék: Jézus

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket

2024. Szeptember 19. 15:28, csütörtök | Belföld

Árvíz - OVF: megkezdődött a Duna tetőzése a Szigetköznél