Városlista
2024. szeptember 28, szombat - Vencel

Hírek

2017. Május 21. 17:45, vasárnap | Bulvár
Forrás: mti

Készül a Mamma Mia! folytatása

Készül a Mamma Mia! folytatása

Tíz évvel a nagy sikerű Mamma Mia! című zenés film bemutatása után mozikba kerül a folytatás is - számolt be róla vasárnap a BBC News.

A Mamma Mia: Here We Go Again című produkcióban Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgard és Colin Firth is újra feltűnik majd a régi szerepében.

A Universal stúdió 2018 júliusára tervezi a premiert.

A folytatásban, amelyet a brit Ol Parkes (a Keleti nyugalom - Marigold Hotel forgatókönyvírója) forgat, ismét az ABBA slágerei hallhatók majd. Az együttes tagjai, Benny Andersson és Björn Ulvaeus executive producerként jegyzik a filmet.

A 2008-ban bemutatott Mamma Mia! a kritika vegyes fogadtatása ellenére nagy kasszasiker lett: világszerte 600 millió dollárért váltottak rá jegyet a nézők. Költségvetése tizenkétszeresét kereste meg a mozikban.

Címkék: film, folytatás, Mamma Mia, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.

2024. Szeptember 24. 08:00, kedd | Bulvár

Hankó Balázs a magyar modellt ajánlja az európai versenyképességi fordulat megvalósításához

Európai versenyképességi fordulatra van szükség, a magyar modell sikeres, és jó választ adhat erre - mondta Hankó Balázs kultúráért és innovációért felelős miniszter a Hungary Innovation Week nyitóeseményén hétfőn Budapesten.

2024. Szeptember 23. 07:52, hétfő | Bulvár

Az áradás elől menekülő vadak miatt kell lezárni a magyar főutat

Vasárnap korábban, már 17 órától lezárják az 55-ös főutat Pörböly és Baja között a dunai árhullám elől menekülő vadak miatt - közölte honlapján a rendőrség.

2024. Szeptember 20. 07:57, péntek | Bulvár

A Deltát vezető mesterséges intelligencia a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz

Nemcsak a Delta műsorvezetője a Bíró Ada nevű mesterséges intelligencia, már a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtöki adásában.