Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2012. Március 24. 14:13, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Mégis elégedetlen az alakjával Adele

Mégis elégedetlen az alakjával Adele

Eddig azt állította, hogy nem érdekli a testsúlya, most azonban mégis fogyni akar Adele. Talán Karl Lagerfeld bántó szavait vette magára?

Néhány hete mindenki felháborodott, amikor Karl Lagerfeld azt mondta Adele-re, hogy túlsúlyos, maga az énekesnő pedig azt üzente vissza a híres divattervezőnek: nem érdekli a testsúlya, mert nem akar modell lenni. A fiatal popsztár azonban valószínűleg nem az igazat mondta, vagy azóta meggondolta magát, most ugyanis állítólag fogyni akar. Egyik barátja szerint már a célt is kitűzte maga elé: két számmal kisebb ruhákat szeretne hordani, és ennek érdekében még sportolni is hajlandó lesz. "A Pilates mindig is érdekelte, csak épp nem volt ereje elkezdeni - árulta el a bennfentes. - Mostantól viszont ez másképp lesz."

Hogy miért változott olyan nagyot Adele véleménye? Az ismerős szerint egyszerűen arról van szó, hogy az utóbbi hónapokban hangszálműtétje miatt egy kicsit amúgy is lefogyott, majd nagy küzdelem árán, több visszaesés után letette a cigarettát, és rákapott az egészségesebb életmódra. Rossz nyelvek szerint azonban inkább az állhat a háttérben, hogy mégis magára vette Lagerfeld szavait, és megelégelte, hogy állandóan a testsúlyával foglalkozik mindenki. Akárhogy is van, egy biztos: ha fogyni fog, akkor azért, ha pedig nem, akkor azért, de az alakja még jó ideig téma marad...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.

2024. Szeptember 24. 08:00, kedd | Bulvár

Hankó Balázs a magyar modellt ajánlja az európai versenyképességi fordulat megvalósításához

Európai versenyképességi fordulatra van szükség, a magyar modell sikeres, és jó választ adhat erre - mondta Hankó Balázs kultúráért és innovációért felelős miniszter a Hungary Innovation Week nyitóeseményén hétfőn Budapesten.

2024. Szeptember 23. 07:52, hétfő | Bulvár

Az áradás elől menekülő vadak miatt kell lezárni a magyar főutat

Vasárnap korábban, már 17 órától lezárják az 55-ös főutat Pörböly és Baja között a dunai árhullám elől menekülő vadak miatt - közölte honlapján a rendőrség.