Városlista
2024. szeptember 28, szombat - Vencel

Hírek

2018. Október 15. 07:23, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

Továbbra is tarol a Venom és a Csillag születi

Továbbra is tarol a Venom és a Csillag születi

A Venom című thriller és a Lady Gaga főszereplésével készült Csillag születik uralta továbbra is a mozis bevételi ranglistát Észak-Amerikában.

Előbbi 35,7 millió dollárt, utóbbi 28 millió dollárt forgalmazott október második hétvégéjén. Ryan Gosling új filmje, Az első ember bemutatkozása elmaradt a várakozásoktól.

A lesújtó kritikák ellenére a mozirajongók kíváncsiak a Ruben Fleischer rendezésében készült, látványos anti-szuperhős filmre, amelyben Tom Hardy alakítja Eddie Brock újságírót, aki természetfölötti képességekre tesz szert egy Venom nevű földönkívülinek köszönhetően. Az észak-amerikai mozikban eddig mintegy 142 millió dollárt forgalmazott a film tíz nappal ezelőtti bemutatása óta.

A ranglista második helyén maradt a Csillag születik Bradley Cooperrel és Lady Gagával a főszerepben. A zenés romantikus produkciót szintén tíz napja mutatták be. azóta 94 millió dollár jegybevételt hozott a hazai mozikban.

Az Oscar-díjas Damien Chazelle rendezésében készült, hétvégén bemutatott Az első ember című film került a box-office lista harmadik helyére 16,2 millió dolláros bevétellel, amely alulmúltja a várakozásokat. A Universal Pictures azonban azt reméli, hogy a Neil Armstrong amerikai űrhajós életéről szóló filmet hosszasan fogják műsoron tartani az mozik. Az első ember 60 millió dolláros költségvetéssel készült.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.

2024. Szeptember 24. 08:00, kedd | Bulvár

Hankó Balázs a magyar modellt ajánlja az európai versenyképességi fordulat megvalósításához

Európai versenyképességi fordulatra van szükség, a magyar modell sikeres, és jó választ adhat erre - mondta Hankó Balázs kultúráért és innovációért felelős miniszter a Hungary Innovation Week nyitóeseményén hétfőn Budapesten.

2024. Szeptember 23. 07:52, hétfő | Bulvár

Az áradás elől menekülő vadak miatt kell lezárni a magyar főutat

Vasárnap korábban, már 17 órától lezárják az 55-ös főutat Pörböly és Baja között a dunai árhullám elől menekülő vadak miatt - közölte honlapján a rendőrség.